The study was carried out at a experimental farm situated in Chau Thanh district, Tien Giang province. A total of 300 female Ac chickens, aged 20-35 weeks, were housed on a floor covered with rice husk. Experiments (3*2*5 factorial) with 2 factors. Factor Garlic level:0.5%DM (G0.5), 1%DM (G1.0) and 1.5%DM (G1.5). Factor of Garlic type:Fresh Garlic (FG) and Black Garlic (BG). The treatments were: FG0.5, FG1.0, FG1.5, BG0.5, BG1.0 and BG1.5. The experiment was repeated 5 times. A total of 30 experimental units, 10 hens per each pen. The trial lasted 15 weeks with Ac chickens from 20 to 35 weeks of age. The results of the study showed that there was a significant difference (p< 0.05) in hen egg production between treatments. Higher daily hen egg production (p
Trích dẫn: Phạm Tấn Nhã, 2018. Ảnh hưởng của thời gian trữ trứng lên tỉ lệ ấp nở của vịt Xiêm Pháp dòng R31. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 54(9B): 1-5.
Trích dẫn: Phạm Tấn Nhã, 2018. Ảnh hưởng của vị trí trong chuồng nuôi đến tăng trưởng của gà lương phượng. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 54(7B): 1-5.
Trích dẫn: Phạm Tấn Nhã, 2019. Ảnh hưởng của việc bổ sung dịch tôm thủy phân và dịch mực thủy phân đến tăng trưởng của gà Nòi lai giai đoạn 5 – 12 tuần tuổi. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 55(1B): 1-6.
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên