Dieu, H.K. and Ni, N.T.H., 2017. The genetic diversity and the antibacterial activity of Ageratum conyzoides Linn. Can Tho University Journal of Science. 7: 45-50.
Thu, H.N.N., Long, B.H.D., Phong, H.X., Zendo, T., Sonomoto, K. and Dung, N.T.P., 2017. Selection of thermotolerant lactic acid bacteria producing high antibacterial activity and production of biomass from tofu sour liquid. Can Tho University Journal of Science. 7: 51-57.
Thao, N.T.T., Hanh, T.T.N. and An, D.T.T., 2017. Flocculation efficiency and quality of flocculated algae with chitosan at different pH values. Can Tho University Journal of Science. 7: 65-73.
Linh, N.T.T., Phong, H.T., Nghia, N.T., Oanh, D.T.H. and Phu, T.Q., 2017. Isolation and selection of lactic acid bacteria that can antagonize Vibrio parahaemolyticus causing acute hepatopancreatic necrosis disease in whiteleg shrimp (Penaeus vannamei). Can Tho University Journal of Science. 7: 74-81.
Hai, T.N, Huong, H.K., Viet, L.Q., Huong, D.T.T. and Phuong, N.T., 2017. Giant freshwater prawn (Macrobrachium rosenbergii de Man, 1879) farming in brackish water areas of the Mekong Delta, Vietnam. Can Tho University Journal of Science. 7: 82-90.
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên