Dat, N. V., Thanh, N. Q. C., Men, L. T., Thao, D. N .T., Phuong, T. H., Khoa, C. D., Khoa, D. V. A., Phong, H. Q., Hai, P. V., Loc, L. C., 2017. Application of response surface methodology for optimizing transesterification of coconut oil. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 101-108.
Phuong, P. H., Trung, N. K., Thoa, D. T. K., Phu, H. C., 2017. Blending of vegetable oils and chemical modification by epoxidation followed by oxirane ring-opening reaction. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 109-113.
Trần Thị Thắm, Trần Thị Mỹ Dung, 2017. Evaluating the impact of supply chain capabilities to the business success: A case study in small and medium food companies in Mekong Delta. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 05: 114-121
Vy, B. T., Nhat, P. V., 2017. An Ab initio study of cis-[PTCL2(Ipram)(Hpz)] binding to base purines guanine and adenine. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 65-79.
Lavane, K., 2017. Phosphate solubilizing microorganisms isolated from manoa soil in Oahu, Hawai’i. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 80-86.
Trung, N. D., Phuong, T. D., 2017. Sorption of As5+ from aqueous solution by lepidocrocit (γ-feooh) nanoparticle. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 87-94.
Thanh, N. T., Anh N. T., Thu, N. T. L., Tran, N. H., 2017. Synthesis of branched conjugated copolymers based on triphenylamine and 3-hexylthiophene units. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 95-100.
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên