Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2023
Số tạp chí 30(2023) Trang: 945-952
Tạp chí: International Food Research Journal

The present work aimed to investigate the effect of pectinase supplementation on the quality of red-fleshed dragon fruit juice. Pectinase (400 ppm) was added at different concentrations (0, 1, 3, 5, 7, and 9%) and hydrolysis times (0, 15, 25, 35, and 45 min). The quality of fruit juice was monitored and evaluated by recovery efficiency, pectin content, betacyanin content, viscosity, and total phenolic content. Results showed that pectinase concentration of 5% and hydrolysis time for 25 min produced the highest hydrolysis efficiency (88.16 ± 0.05%), with low residual pectin content (0.49 ± 0.02 g), low viscosity (1.15 ± 0.06 cP), and high betacyanin content (20.06 ± 0.02 mg/100 mL) and total phenolic content (88.68 ± 0.46 mg/100 mL) in the recovered solution. These findings provided essential insights for beverage processing of dragon fruit juice.

Các bài báo khác
Số tạp chí 5(2023) Trang: 40-51
Tạp chí: Journal of Education, Teaching and Social Studies
Số tạp chí 8(2023) Trang: 127-139
Tạp chí: European Journal of English Language Teaching
Số tạp chí 8(2023) Trang: 63-75
Tạp chí: European Journal of Open Education and E-learning Studies
Số tạp chí 2(2023) Trang: 55–66
Tạp chí: Journal of Innovation and Research in Primary Education
Số tạp chí 13(2023) Trang: 169-184
Tạp chí: HO CHI MINH CITY OPEN UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE - ECONOMICS AND BUSINESS ADMINISTRATION
Số tạp chí 50(2023) Trang: 1458-1465
Tạp chí: Geojournal of Tourism and Geosites
Số tạp chí 19(2023) Trang: AJBSR.MS.ID.002567
Tạp chí: American Journal of Biomedical Science & Research
Số tạp chí 16(2023) Trang: 1-11
Tạp chí: i-manager’s Journal on Educational Psychology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...