Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2023
Số tạp chí 12(2023) Trang: e5239
Tạp chí: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Blanching and drying techniques in food processing greatly affect the bioactive values. Research into this effect on soursop leaves raw material in the processing of tea which is a plant with anti-inflammatory, anti-cancer properties. Through a steam blanching process, 4 minutes were selected for compliance with TPC (208.43 ± 0.80 mgTE/g DM) and TFC (43.21 ± 0.71 mgQuercitin/mg DM). Along with the typical antioxidant activities such as TPC, TFC, the TAA, DPPH, ABTS content decreased sharply when heated by convection drying oven at 50-65°C. About 80% of the content is lost at the highest drying temperature. In addition, the Lab* color space of the fresh sample is dark brown transformed by heat, producing a characteristic yellowish hue when extracting custard leaf tea in hot water.

Các bài báo khác
Số tạp chí 5(2023) Trang: 40-51
Tạp chí: Journal of Education, Teaching and Social Studies
Số tạp chí 8(2023) Trang: 127-139
Tạp chí: European Journal of English Language Teaching
Số tạp chí 8(2023) Trang: 63-75
Tạp chí: European Journal of Open Education and E-learning Studies
Số tạp chí 2(2023) Trang: 55–66
Tạp chí: Journal of Innovation and Research in Primary Education
Số tạp chí 13(2023) Trang: 169-184
Tạp chí: HO CHI MINH CITY OPEN UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE - ECONOMICS AND BUSINESS ADMINISTRATION
Số tạp chí 50(2023) Trang: 1458-1465
Tạp chí: Geojournal of Tourism and Geosites
Số tạp chí 19(2023) Trang: AJBSR.MS.ID.002567
Tạp chí: American Journal of Biomedical Science & Research
Số tạp chí 16(2023) Trang: 1-11
Tạp chí: i-manager’s Journal on Educational Psychology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...