Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí trong nước 2020
Số tạp chí 12(2020) Trang: 289-296
Tạp chí: Tạp chí Công Thương
Liên kết:

In big cities, there have been big changes in the eating habits of many people, especially during The COVID-19 pandemic at the beginning of 2020. Due to the closures of restaurants, food beverage stores and social distancing and quarantine, ordering and purchasing of food delivery via online applications are considered as an appropriate choice for young consumers. This study aims to examine the factors predicting the e-satisfaction and customers’ intention to use GrabFood App to ordering and consuming foods and drinks. The primary data was collected by interviewing of 220 respondents residing in Can Tho City, Vietnam and then and analyzed by EFA and multivariate regression. The major findings show that there are 3 groups of factors influencing customers' decision to choose GrabFood such as Brand name (1), Convenience (2) and Social Influence (3). Finally, some management implications to enhance the attractiveness and competitiveness of GrabFood and other delivery applications in Vietnam will be proposed.

Các bài báo khác
Số tạp chí 2020(2020) Trang: 86-95
Tạp chí: Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Số tạp chí 116(2020) Trang: 174-178
Tạp chí: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam
Số tạp chí 13(2020) Trang: 352-357
Tạp chí: Tạp chí Công Thương
Số tạp chí 6(2020) Trang: 129-136
Tạp chí: Tạp chí Khoa học Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Số tạp chí 2020(2020) Trang: 42-53
Tạp chí: Tạp chí Khoa học Tài nguyên và Môi trường
Số tạp chí 2020(2020) Trang: 96-112
Tạp chí: Tạp chí Khoa học Tài nguyên và Môi trường
Số tạp chí 20(2020) Trang: 83-93
Tạp chí: Tạp chí khoa học và công nghệ biển


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...