Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2022
Số tạp chí 1048(2022) Trang: 514-523
Tạp chí: Materials Science Forum

The purpose of this study is to present a suitable production process of a carbonated drink from ingredients originated from red flesh dragon fruits. Additionally, optimal parameters in the hydrolysis and pasteurization stages of the juice were determined so that the product could retain the highest bioactive ingredients while still maintaining favorable color. The investigated parameters of pectinase hydrolysis process included hydrolysis temperature (35, 40, 45 and 50oC), hydrolysis time (1 hour, 2 hours, 3 hours and 4 hours), concentration pectinase enzyme level (0.4; 0.6, 0.8 and 1%) and enzyme pectinase content (0.2, 0.4, 0.6 and 0.8%). Outcomes which were considered in optimization processes included polyphenol content, vitamin C content and DPPH scavenging activity. The results are expected to aid in diversification of products from dragon fruit raw materials to meet the increasing demand of consumers.

Các bài báo khác
Số tạp chí 56(2022) Trang: 372-386
Tạp chí: Indian Journal of Pharmaceutical Education and Research
Số tạp chí 17(2022) Trang: 49-61
Tạp chí: International Journal of Emerging Technologies in Learning
Số tạp chí 12(2022) Trang: 287-293
Tạp chí: International Journal of Energy Economics and Policy
Số tạp chí 10 (2022)(2022) Trang: 1413–1420
Tạp chí: Uncertain Supply Chain Management
Số tạp chí 6 (2022)(2022) Trang: 1403–1412
Tạp chí: International Journal of Data and Network Science
Số tạp chí 0(2022) Trang: 1-22
Tạp chí: Optimization Letters


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...