Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 49(2020) Trang:
Tạp chí: Malaysian Applied Biology
Liên kết:

The use of vacuum infiltration in the food industry has several advantages, such as improving the quality, eliminating chemical treatment requirements, stabilizing products, and retaining nutrients during storage and processing. This study was performed to optimize the vacuum level (516-684 mmHg), treatment time (10-20 min), and calcium chloride (CaCl2) concentration (0.58- 1.42%) using the Response Surface Methodology (RSM). The firmness of black cherry tomatoes (Solanum lycopersicum cv. OG) reached an optimum value (1477.81 g/cm2) when fruits were treated at a vacuum level of 637 mmHg with a concentration of CaCl2 1.09% for 17 min. Meanwhile, the firmness was 746 g/cm2 for the control sample, which was dipped in 1.42% CaCl2 solution for 20 min at the atmospheric condition. The scanning electron microscope (SEM) images of stomata of two samples with/without vacuum treatment were also significantly different. The sample after vacuum treatment at optimum parameters was put into PE and PP bags for storage at 10-12°C. Vacuum-infiltrated tomatoes contained in PE and PP bags had a corresponding storage time of 30 and 28 days. The control samples were maintained for shorter periods, only 22 and 20 days, respectively.

Các bài báo khác
Số tạp chí 4(2020) Trang: 50-54
Tạp chí: International Journal of Trend in Scientific Research and Development
Số tạp chí 8(2020) Trang: 1387 - 1393
Tạp chí: Universal Journal of Educational Research
Số tạp chí 0(2020) Trang: 1-12
Tạp chí: Innovation in Language Learning and Teaching
Số tạp chí 10(2020) Trang: 1-3
Tạp chí: INDIAN JOURNAL OF APPLIED RESEARCH
Số tạp chí 5(2020) Trang: 95-114
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching
Số tạp chí 8(2020) Trang: 3430 - 3438
Tạp chí: Universal Journal of Educational Research
Số tạp chí 185(2020) Trang: 416–432
Tạp chí: Journal of Optimization Theory and Applications
Số tạp chí 7(2020) Trang: 142-145
Tạp chí: International Journal of Research and Scientific Innovation
Số tạp chí 9(2020) Trang: 1173-1178
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC & TECHNOLOGY RESEARCH
Số tạp chí 7(2020) Trang: 110-113
Tạp chí: International Journal of Research and Scientific Innovation
Số tạp chí 9(2020) Trang: 1149-1155
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC & TECHNOLOGY RESEARCH


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...