Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2021
Số tạp chí 5(2021) Trang: 386 - 393
Tạp chí: Food Research

Mango (Mangifera india L.) is a common fruit that has been found in a wide range of applications. However, the diversification of mango products has been limited. In this study, the manufacture of dried mango was attempted to process by adopting the cold drying technique. The response surface methodology was used to evaluate the simultaneous effects of cold drying temperature - CT (℃), ultrasonic power - UP (W) and slice thickness-ST (cm) on total polyphenol (TP) and total ascorbic acid (TA) content by using Box Behnken experimental design. The established model was considered suitable to describe the experimental data. The optimized drying parameters were determined at
the temperature of 45.02℃, ultrasonic power of 312.22 W, and slice thickness of 0.96 cm. These conditions effectively resulted in the highest retention of TP values of 338.994 mg GAE/100 g and TA of 36.783 mg AA/100 g

Các bài báo khác
Số tạp chí 7(2021) Trang: 120-128
Tạp chí: European Journal of Physical Education and Sport Science
Số tạp chí 27(2021) Trang: 39-43
Tạp chí: Annals of Computer Science and Information Systems
Số tạp chí 8(2021) Trang: 51-61
Tạp chí: Journal of Asian Finance, Economics and Business
Số tạp chí 5(2021) Trang: 1289-1301
Tạp chí: Journal of Positive Psychology and Wellbeing
Số tạp chí 2(2021) Trang: 1-24
Tạp chí: Journal of Nonsmooth Analysis and Optimization
Số tạp chí Volume 6(2021) Trang: 1-6
Tạp chí: EAI Endorsed Transactions on Smart Cities
Số tạp chí 5(2021) Trang: 475-480
Tạp chí: International Journal on Informatics Visualization


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...