Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
(2014) Trang: 117
Tạp chí: International Fisheries Symposium 2014
Liên kết:

A study on the mass changes of physical features, proximate composition and fillet yield of four red tilapia groups including 300-400 g, 400-600 g, 600-800 g and larger than 800 g was carried out with the aim to determine the optimal weight for fillet products. The results of the study showed that, a remarkable difference in physico-chemical parameters among the studied groups was found (p0.05). The significantly highest fillet yields were found in two groups of 600-800 g and >800 g if compared to that of the remained groups. Moreover, there was no significant difference of protein, lipid, ash content (in wet basis) between the group of 600-800 g and the group of larger than 800 g (p>0.05) except moisture content. In conclusion, the group of 600-800 g was the optimal weight for fillet products. 

Các bài báo khác
Số 40 (2015) Trang: 15-23
Tải về
Số Thủy sản 2014 (2014) Trang: 282-291
Tải về
19-31_OA (2019) Trang: online publication
Tạp chí: Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...