This study examines the situation of leveraging Chinese culinary culture in Soc Trang to promote gastronomic tourism growth. The popularity of Chinese dishes and specialties in Soc Trang is a major tourist draw. The culinary value of the Chinese is a humanistic tourist resource that can be utilized to promote the expansion of culinary tourism in Soc Trang Province. Assess the current state of exploiting Chinese culinary culture in Soc Trang to promote culinary tourism. Develop strategies and solutions for effectively exploiting Chinese cultural and culinary values in the development of Soc Trang's gastronomic tourism. Soc Trang's ability to attract tourists is largely attributable to the popularity of its Chinese cuisine and specialties. The culinary value of the Chinese is a humanistic tourism resource that will contribute to the expansion of culinary tourism in Soc Trang Province
Quyen, L. T. T., 2017. Social impacts of tourism development on local community: A case study at dong Hoa Hiep village, Cai Be district, Tien Giang province. Can Tho University Journal of Science. Vol 5: 10-17.
Trích dẫn: Lê Thị Tố Quyên, Lý Mỷ Tiên và Huỳnh Tấn Mãi, 2019. Các nhân tố tác động đến sự phát triển du lịch tại quần đảo Nam Du, huyện Kiên Hải, Kiên Giang. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 55(1C): 100-112.
Trích dẫn: Lê Thị Tố Quyên và Nguyễn Thị Phương Thảo, 2017. Những nhân tố tạo nên sự thu hút khách du lịch ở Bangkok - Thái Lan. Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ. 48c: 46-54.
Tạp chí: Enhancing cooperation to promote sustainable tourism in response to climate change, the fourth industrial revolution and artificial intelligence
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên