Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 4(2020) Trang: 1412-1420
Tạp chí: Food Reserach

Milk fat globule membrane (MFGM) fragments were isolated from reconstituted buttermilk (BM-MFGM) and from buttermilk whey (whey-MFGM) and used to make recombined cream. Besides, the commercial dairy ingredient, Lacprodan®PL20, a material rich in milk polar lipids and proteins, was used as another MFGM source. Recombined cream was prepared by homogenizing 35% (w/w) anhydrous milk fat into an aqueous phase containing individual BM-MFGM, Whey-MFGM, Lacprodan®PL20, or buttermilk powder (BMP) or a mixture of MFGM materials and BMP (4:6, w/w). The effect of MFGM on the fat crystallization behaviour, shear-induced partial coalescence was investigated and compared to those of natural cream and recombined cream made with BMP. It was found that the physicochemical properties of recombined cream were strongly affected by the MFGM source. Shear-induced partial coalescence of Whey-MFGM40 was slower compared to that of natural cream. Amongst the four emulsifier materials used in this study, Whey-MFGM showed a similar crystallization behaviour to natural cream.

Các bài báo khác
Số tạp chí 29(2020) Trang: 748-755
Tạp chí: International Journal of Advanced Science and Technology
Số tạp chí 4(2020) Trang: 36-52
Tạp chí: International Journal of Language Teaching and Education
Số tạp chí 5(2020) Trang: 128-149
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching
Số tạp chí 321(2020) Trang: 108539
Tạp chí: International journal of food microbiology
Số tạp chí 16(2020) Trang:
Tạp chí: International Journal of Agronomy and Agricultural Research
Số tạp chí 42(2020) Trang: 1-12
Tạp chí: Applied Environmental Research
Số tạp chí 5(2020) Trang: 981-986
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 7(2020) Trang:
Tạp chí: International Journal of Advances in Agricultural Science and Technology
Số tạp chí 9(2020) Trang: 1-8
Tạp chí: International Journal of Innovative Research and Development
Số tạp chí 7(2020) Trang: 1-8
Tạp chí: EAI Endorsed Transactions on Context-aware Systems and Applications
Số tạp chí 5(2020) Trang: 975-980
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 4(2020) Trang: 98-109
Tạp chí: Journal of Asian Research
Số tạp chí 18(2020) Trang: 400-410
Tạp chí: Environment and Natural Resources Journal


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...