Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2017
Số tạp chí 7(2017) Trang: 662-667
Tạp chí: Indian Journal of Applied Research

The objective of this study is to propose some solutions to developing tourism on Phu Quoc Island. Data for the study were collected from domestic and foreign tourists to Phu Quoc. Such assessment methods as service quality gap model by Parasuraman et al (1985), Holiday Satisfaction (HOLSAT) and experts consultation were used. Research findings show both the positive and negative points in Phu Quoc tourism to promote and overcome them respectively. Thence, the researchers propose recommendations for Phu Quoc tourism industry to thrive in the future.

Các bài báo khác
Số tạp chí 3(1)(2017) Trang: 180-197
Tạp chí: European Journal of English Language Teaching
Số tạp chí 29 (4) 2017(2017) Trang: article 69
Tạp chí: Khoa hoc công nghệ
Số tạp chí Vol.7, Issue 4(2017) Trang: 7-18
Tạp chí: International Journal of Educational Science and Research (IJESR)
Số tạp chí 5 (4)(2017) Trang: 695-709
Tạp chí: Studies in English Language Teaching
Số tạp chí Vol. 7, Issue 4,(2017) Trang: 123-132
Tạp chí: International Journal of Educational Science and Research (IJESR)
Số tạp chí Special Issue November 2017(2017) Trang: 20-30
Tạp chí: Journal of Science and Technology Ubon Ratchathani University
Số tạp chí 71(2017) Trang: 55-61
Tạp chí: Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers
Số tạp chí 16(2017) Trang: 325-339
Tạp chí: Journal of Asia Maritime and Fisheries Universities Forum
Số tạp chí DOI https://doi.org/10.1007/978-3-319-69814-4_58(2017) Trang: 607-616
Tạp chí: International Conference on Advanced Engineering Theory and Applications AETA 2017
Số tạp chí 99(2017) Trang: 131–137
Tạp chí: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology
Số tạp chí 2(2017) Trang: 10-14
Tạp chí: International Journal of Food Science and Nutrition


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...