Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
14(63) (2021) Trang:
Tạp chí: Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering

The goal of this research is to evaluate the influence of the polyphenols extract of Polygonum multiflorum Thunb. root on the lipid oxidation, chemical properties and sensory characteristics of ground beef during frozen storage. Beef was ground in aqueous solutions of polyphenols extract at different concentrations: 830, 415, 277, 208 and 166 mg GAE/L, polyphenols solution/sample ratio is 1/20 (v/w). Then, the ground beef was stored for up to 100 days at -20±2o C. The best oxidation inhibitor for ground beef was at the highest polyphenols concentration of 830 mg GAE/L. All quality parameters (pH, PoV, MDA, color parameter and sensory evaluation) of the treated sample and of the control sample display significant differences (p

 
Các bài báo khác
24(2) (2018) Trang: 229-235
Tạp chí: Bulgarian Journal of Agricultural Science
9(3) (2017) Trang: 30-37
Tạp chí: Carpathian Journal of Food Science and Technology
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...