Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2021
Số tạp chí Im Press(2021) Trang:
Tạp chí: Waste and Biomass Valorization

The objective of the study was to determine the factors affecting post-fermentative nutritional content resulting from soybean fermentation by Bacillus subtilis. Conditions for the nutritionally optimal fermentation of soybeans by B. Subtilis were varied to analyze the overall nutrient content change. The conditions included: (1) pH, (2) fermentation temperature, (3) fermentation time, and (4) bacterial density. Experimental results show the highest concentration of lipids at a pH 6.0, temperature of 33 °C, and 60 h fermentation time. Carbohydrates were highest at pH 7, 28 °C and 48 h, and protein content yielded highest at pH 8, 28 °C, and 60 h of fermentation. Bacterial density had no statistically significant affect on nutritional content (p > 0.05). Optimization of fermentation conditions contributes to increased biomass during fermentation to increase reaction yield of the desired product. Therefore, this research is important at the industrial level to increase production efficiency and reduce energy consumption.

Các bài báo khác
Số tạp chí 9(2021) Trang: 334-344
Tạp chí: Journal of International Scientific Publications
Số tạp chí Volume 04(2021) Trang: 3292-3296
Tạp chí: International Journal of Social Science and Human Research
Số tạp chí 4(2021) Trang: 188-203
Tạp chí: International Journal of Science and Management Studies (IJSMS)
Số tạp chí 0(2021) Trang: 1-8
Tạp chí: Numerical Algebra, Control and Optimization


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...