Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Số tạp chí 8(2020) Trang: 359-369
Tạp chí: EUROPEAN ACADEMIC RESEARCH
The study was conducted to determine the factors affecting the level of tourist satisfaction towards food specialties in An Giang Province, Vietnam. The data were collected from 232 visitors by the direct interview method. The research result shows that five factors that affect the level of tourist satisfaction with culinary specialties which are Quality, Price, Diversity, Convenience, and Brand name. From this view, several solutions have been proposed to promote the value of food culture in the developing process of tourism in An Giang Province.
Các bài báo khác
Số tạp chí 24(2020) Trang: 97-107
Tạp chí: Egyptian Journal of Aquatic Biology and Fisheries
Số tạp chí 9(2020) Trang: 8988-8994
Tạp chí: International Journal of Advanced Trends in Computer Science and Engineering
Số tạp chí 16996(2020) Trang: 16996
Tạp chí: Periodica Polytechnica Civil Engineering
Số tạp chí 711(2020) Trang: 1-11
Tạp chí: Science of The Total Environment
Số tạp chí 24(2020) Trang: 525-533
Tạp chí: Egyptian Journal of Aquatic Biology and Fisheries
Số tạp chí 10(2020) Trang: 37-51
Tạp chí: International Journal of Knowledge-Based Organizations (IJKBO)
Số tạp chí 9(2020) Trang: 1-2
Tạp chí: INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH
Số tạp chí 3(2020) Trang: 1-9
Tạp chí: International Journal of Zoology and Animal Biology
Số tạp chí 98(2020) Trang: 9802
Tạp chí: Magazine of Civil Engineering
Số tạp chí 4(2020) Trang: 1070-1074
Tạp chí: International Journal of Trend in Scientific Research and Development
Số tạp chí 5(2020) Trang: 49-56
Tạp chí: International Journal of Business Marketing and Management (IJBMM)
Số tạp chí 76(2020) Trang: 125743
Tạp chí: European Journal of Protistology
Số tạp chí 6(2020) Trang: 250-272
Tạp chí: International Journal of Research in Education and Science
Số tạp chí 7(2020) Trang:
Tạp chí: F1000Research
Số tạp chí 0(2020) Trang: 1-14
Tạp chí: Optimization Letters
Số tạp chí 8(2020) Trang:
Tạp chí: F1000Research
Số tạp chí 78(2020) Trang: 563–580
Tạp chí: Journal of Global Optimization
Số tạp chí 32(2020) Trang: 9371-9389
Tạp chí: Chemistry of Materials
Số tạp chí 30(2020) Trang: 1724-1755
Tạp chí: SIAM Journal on Optimization
Số tạp chí 0(2020) Trang: 1-15
Tạp chí: Optimization
Số tạp chí 3(2020) Trang: 1-8
Tạp chí: Journal of Advanced Research in Food Science and Nutrition
Số tạp chí 104(2020) Trang: 289-303
Tạp chí: Fish and shellfish Immunology
Số tạp chí 49(2020) Trang:
Tạp chí: Malaysian Applied Biology
Số tạp chí x(2020) Trang: 1-21
Tạp chí: Mineral Processing and Extractive Metallurgy Review
Số tạp chí 18(2020) Trang: 488- 500
Tạp chí: Thai Journal of Mathematics
Số tạp chí 56(2020) Trang: 2016-2036
Tạp chí: Journal of Materials Science
Số tạp chí 5(2020) Trang: 89-92
Tạp chí: International Journal of Research and Innovation in Applied Science
Số tạp chí 17(2020) Trang: 607-622
Tạp chí: International Journal of Nanotechnology
Số tạp chí 19(2020) Trang:
Tạp chí: Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria
Vietnamese | English
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên