Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 736(2020) Trang: 062015
Tạp chí: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering

Roselle calyces (RC) are a valuable crop for export and manufacture of a typical drink in Vietnam. The RC is widely applied as a natural colorant in different fields such as food and pharmaceutical industries. The objective of this research was to determine the effect of extraction parameters on the nutritional value and sensibility of cupcake added with RC. Examined indicators included lipid, moisture, pH, protein, and ash. Moreover, the sensory properties of cupcakes formulated with Roselle calyces extract were also determined. Compared with the control cupcake, the RC-added cupcake exhibited higher content of moisture, protein, and ascorbic acid, achieving 30.16 ± 0.25, 2.76 ± 0.07 and 37.65 ± 0.64 respectively. In contrast, the level of pH, ash, and lipid experienced a marginal drop, achieving 7.02 ± 0.25, 1.05 ± 0.13 and 14.78 ± 1.01 respectively. Moreover, the Roselle cupcake had 3.74 ± 0.02 mg/L anthocyanin content. The percentage of retention of anthocyanin content at 180°C for 20 minutes was 60.53 ± 0.48. RC cupcakes have high sensory scores (P

Các bài báo khác
Số tạp chí 2(2020) Trang: 246-263
Tạp chí: SIAM Journal on Mathematics of Data Science
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1048-1053
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1030-1037
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 19(2020) Trang: 86-105
Tạp chí: International Journal of Learning, Teaching and Educational Research
Số tạp chí 8(2020) Trang: 3551-3561
Tạp chí: Universal Journal of Educational Research
Số tạp chí 59(2020) Trang: 154-180
Tạp chí: PASAA: A Journal of Language Teaching and Learning
Số tạp chí 5(2020) Trang: 928-935
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 6(2020) Trang: 1-9
Tạp chí: International Journal of Education and Training
Số tạp chí 5(2020) Trang: 1054-1061
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology
Số tạp chí 1(2020) Trang: 77-88
Tạp chí: The Scientific Journal of Tra Vinh University
Số tạp chí 736(2020) Trang: 022064
Tạp chí: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering
Số tạp chí 08(2020) Trang: 33-40
Tạp chí: International Journal of Agriculture and Biological Sciences
Số tạp chí 4(2020) Trang: 54-67
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...