Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
26 (2021) Trang: 120-124
Tạp chí: Tạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh học
Liên kết:

Asian society with countless beauty standards has become the curb on many individuals’ confidence, BB Cream starts to intervene into both skincare and makeup routine by the ability to cover imperfections and give users a sense of fulfilment. Nevertheless, perceived shortcomings from conventional technologies such as O/W emulsions or W/O emulsions require cosmetic chemists to optimize the function and texture of BB Cream. W/Si emulsions, developed thanks to a new silicone
emulsifier classified as a member of Alkyl Dimethicone Copolyol group, is the driving force of our invention of a W/Si BB Cream. This emulsion is anticipated to not only address the problems of conventional emulsions but also offer additional benefits. The method of making W/Si BB Cream is a cold process, thus simple and cost-efficient. The final product appeared to be stable over time, indicated by viscosity measurement. Moreover, the report also conducted a sensory evaluation to compare our BB Cream to another commercial product, which yields positive results, especially postapplication feeling.


Các bài báo khác
Vol. 12, No 2 (2020) Trang: 1-8
Tải về
26 (2021) Trang: 125-130
Tạp chí: Tạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh học
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...