Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
(2013) Trang: 515-519
Tạp chí: The 2nd Conference on Food Science & Technology. November 9-12, 2011. Cantho, Vietnam
Liên kết:

The changes of color (due to increase of hydroxy methyl furfurol (HMF) concentration) and vitamin C in honey of Melaleuca flower were investigated for different heating temperature from 45 to 60oC and different heating time from 0 to 35 minutes. The results indicated that HMF and vitamin C content in honey changed significantly with heating temperature and time. HMF content was increased from 13.20 to 13.67 mg HMF/kg honey and vitamin C content was decreased from 5.041 to 2.718 mg vitamin C/100g honey at 45oC for 0 to 35 minutes, respectively. Heating temperature of 60oC from 0 to 35 minutes, the HMF content was increased from 14.90 to 15.75 mg HMF/kg honey and vitamin C content was decreased from 3.684 to 1.457 mg vitamin C/100g honey.

Các bài báo khác
Số 35 (2014) Trang: 54-64
Tải về
2 (2012) Trang: 12
Tạp chí: Tạp chí Khoa học Kỹ thuật Ngành Ong
(2009) Trang:
Tạp chí: Proceedings of the Workshop on the Technology Development for livestock Production
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...