Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
35 (2023) Trang:
Tạp chí: Livestock Research for Rural Development

This study was conducted to investigate the effects of garlic supplementation on the growth performance and survival of the whiteleg shrimp, Liptopenaeus vannamei. Shrimp were fed with four dietary levels of garlic: 0% (control), 0.5%, 1%, and 1.5%. After the 56-day feeding trial, survival and growth parameters were evaluated. The results showed that weight gain (WG), daily weight gain (DWG) and specific growth rate (SGR) were significantly improved in shrimp fed 1% and 1.5% garlic compared to those fed the control and 0.5% garlic diet (p L. vannamei, and the supplemented garlic concentration of 1.5% was suitable for L. vannamei.

Các bài báo khác
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...