Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
1092 (2021) Trang: 012075
Tạp chí: IOP Conference Series: Materials Science and Engineering

Because of its healthful nutritional properties, pomelo is gaining traction in the food and beverage industry. Pomelo juice concentration as a beverage provides vitamins, antioxidants, and energy. The Design Expert 11 calculation software is used to optimize the concentration process parameters, the temperature range is determined to include ± a values converted as axial. The results showed a positive correlation between the two factor variables and the obtained target function (TPC), the optimal value for the selected procedure was based on 79 °C with a time of more than 1.78 hours. At this point, TPC retention is 71.121%.

Các bài báo khác
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...