Fruit juice is made from Ha Chau Burmese grape, a specialty fruit of Phong Dien district in Can Tho city. The results showed that the pasteurized juice at 900C during 1140 s still contain high bioactive compounds such as total phenolic compounds (242,367 mgGAE/L Polyphenol), total flvonoid compounds (15,2 mgQE/L ), total antioxidant expressed in DPPH free scavenging IC 50 value (IC 50 57,15%) and vitamin C (0,0009 %mg/ml). The research confirmed that pasteurized Ha Chau can be a potential nutritional product to diversity the beverage juice in Mekong Delata, especially in Can Tho city.
Tạp chí khoa học Trường Đại học Cần Thơ
Lầu 4, Nhà Điều Hành, Khu II, đường 3/2, P. Xuân Khánh, Q. Ninh Kiều, TP. Cần Thơ
Điện thoại: (0292) 3 872 157; Email: tapchidhct@ctu.edu.vn
Chương trình chạy tốt nhất trên trình duyệt IE 9+ & FF 16+, độ phân giải màn hình 1024x768 trở lên