Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
32 (2020) Trang:
Tạp chí: Livestock Research for Rural Development

A total of 256 fifty-six-day-old Noi broilers were allotted to 16 experimental units with 16 chickens for each in a completely randomized design to evaluate the effects of dietary lysine supplement on apparent nutrient digestibility, carcass characteristics and small intestine villi of Noi chickens. The experimental diets consisted of the control (0.8% lysine) and the other three treatments differed by adding 0.1, 0.2, and 0.3% more lysine for each treatment. The dietary crude protein and ME was 15% and 2,900 kcal/kg of feed, respectively. The digestibility of crude protein and overall mean of amino acids were gradually improved as the level of lysine increased. Dressing percent, breast/carcass ratio and length of intestinal villi were increased with extra lysine supplementation.

Các bài báo khác
(2016) Trang: 104-113
Tạp chí: 9th Vietnamese- Hungarian International Conference, Tra Vinh University, 22/9/2016
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...