Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2022
Số tạp chí 12(2022) Trang: e4940
Tạp chí: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

White radish sliced at 4 mm thickness was dehydrated by traditional osmotic dehydration (TOD) with nine types of osmotic solutions prepared by a randomized combining three levels concentration of sucrose and sodium chloride. The mass transfer characteristics were evaluated through the moisture diffusivity (Dm) and solid diffusivity (Ds), the fit of model was also estimated based on three popular models, including Newton, Henderson, and Pabis and Weibull. The results showed that white radish had the highest Dm and Ds value in the 4% salt and 15% sucrose solution, which presented that the fastest transfer process occurred in this solution. In addition, the Weibull model was the best model due to the highest R2 and the lowest root mean square error and chi-square, which means this model could fully describe the mass transfer (moisture/solid transfer) behavior of white radish.

Các bài báo khác
Số tạp chí 6,(2022) Trang: 1622 – 1630
Tạp chí: Journal of Positive Psychology & Wellbeing
Số tạp chí 30(2022) Trang: 1744-1754
Tạp chí: Central European Management Journal
Số tạp chí 10 (2022)(2022) Trang: 1211–1218
Tạp chí: Uncertain Supply Chain Management
Số tạp chí 294(2022) Trang: 115474
Tác giả:
Tạp chí: Animal Feed Science and Technology
Số tạp chí Adv. Anim. Vet. Sci. 10(12): 2596-2601.(2022) Trang: 2596-2601.
Tạp chí: Advances in Animal and Veterinary Sciences
Số tạp chí 12(2022) Trang: 40-52
Tạp chí: Asian Journal of Agriculture and Rural Development


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...