Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
Tháng 10/2024 (2024) Trang:
Tạp chí: Tạp chí Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Liên kết:

The aim of this study was to determine the good time point and substrates of soybean meal (SBM) and peanut meal (PNM) fermented with Saccharomyces cerevisiae. Thus, parameters of pH, yeast cells population, chemical compositions of fermented products after incubation were measured and evaluated. As a result, after 72h of incubation, (i) yeast cells population of SBM quickly reached near the highest value at 24h while that of PNM had to wait until 72h, (ii) the protein content of PNM increased by 3.68% while that of PNM only increased by 1.75% (P

 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...