Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
2024 (2024) Trang: 4927067
Tạp chí: Journal of Food Biochemistry

Mango powders were supplemented with probiotics and then subjected to heat pump drying. The study evaluated the physicochemical, biochemical, and probiotic properties of the resulting mango powders. Through the effects of thickening additives type (sodium alginate and Arabic gum), concentration and drying temperature have been shown to have a direct effect on the objective functions of interest. The results showed that the foam stability increased approximately 2.14 times (MPD-S), the solubility of powders tended to be similar to 67.65 ± 0.40%, while microbial density decreased and remained within the allowable limit of 6.9 × 106 CFU/mL (MPD-G). Through heat pump drying, these values were drastically reduced. The mango powders were mixed for a second time to improve the organoleptic values and showed commercial viability with a score greater than 11.2.

Các bài báo khác
 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...