Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Bài báo - Tạp chí
1 (2015) Trang:
Tạp chí: Journal of Aquatic Food Product Technology

In the present experiment, the characteristics of minimally handled directly slaughtered farmed Atlantic cod were compared to cod subjected to two hour pre-slaughter handling stress. The results strongly indicate that increasing the storage temperature from 0 °C to 5 °C had larger negative impact on the quality characteristics than the handling stress applied. Further, there may be interaction effects between handling, storage temperature, and storage time.

 


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...