Đăng nhập
 
Tìm kiếm nâng cao
 
Tên bài báo
Tác giả
Năm xuất bản
Tóm tắt
Lĩnh vực
Phân loại
Số tạp chí
 

Bản tin định kỳ
Báo cáo thường niên
Tạp chí khoa học ĐHCT
Tạp chí tiếng anh ĐHCT
Tạp chí trong nước
Tạp chí quốc tế
Kỷ yếu HN trong nước
Kỷ yếu HN quốc tế
Book chapter
Tạp chí quốc tế 2020
Số tạp chí 32(2020) Trang: 1741-1745
Tạp chí: Asian Journal of Chemistry

The objective of this study was to determine the optimal value of factors affecting the extraction of phenolic compounds from sugar apple seeds. The effects of solvent nature (ethanol, methanol and water), solvent concentration (40, 60,80 and 100%), solid-to-solvent ratio (2.5/100, 5.0/100, 7.5/100 and 10 mg/100 mL), extraction temperature (40, 50, 60 and 70 ºC) and extraction time (60, 120, 180 and 240 min) were investigated. Total phenolic content and total flavonoid content were used for the determination of phenolic compounds of sugar apple seeds extract. Experimental results showed that all the examined parameters had statistically significant (p < 0.05) effects on phenolic compound extraction. The optimal extraction conditions were as follows: extracting solvent 80% ethanol, sample-to-solvent ratio 5 g/100 mL, extraction contact time 120 min and extraction temperature 60 ºC with values of 356.92 ± 9.27 mgGAE/100g DW, 240.03 ± 6.16 mgQE/100g DW for the total phenolic content and the total flavonoid content, respectively.

Các bài báo khác
Số tạp chí 5(2020) Trang: 48-66
Tạp chí: European Journal of Foreign Language Teaching
Số tạp chí 35(2020) Trang: 131-139
Tạp chí: Journal of Wuhan University of Technology – Materials Science Edition
Số tạp chí 7(2020) Trang: 413-429
Tạp chí: European Journal of Educational Studies
Số tạp chí 8(2020) Trang: 149-157
Tạp chí: International Journal of Agricultural Management
Số tạp chí 14(2020) Trang: 2734-2740
Tạp chí: Journal of Xidian University
Số tạp chí 2(2020) Trang: 123-137
Tạp chí: Applied Set-Valued Analysis and Optimization
Số tạp chí 5(2020) Trang: 192-196
Tạp chí: International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology


Vietnamese | English






 
 
Vui lòng chờ...